Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

Σχετική εικόνα
Την Κυριακή ο αγωνιστικός γιορτασμός του Κιλελέρ
Εντείνονται οι προετοιμασίες για τον αγωνιστικό εορτασμό της 107ης επετείου του Κιλελέρ, που οργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, την Κυριακή 19/3, στις 12.30 μ.μ. μπροστά στο Μνημείο του Αγρότη, στον τόπο θυσίας των Θεσσαλών κολίγων.
Αγροτικοί Σύλλογοι από τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και αλλού διοργανώνουν περιοδείες σε χωριά για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, στέλνοντας μήνυμα συνέχειας του αγώνα για τα δίκαια και ζωτικά αιτήματά τους.
Στο μεταξύ, χτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Ηλείας, αγρότες και κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν δυναμική κινητοποίηση στην πλατεία ΟΤΕ του Πύργου, διαμαρτυρόμενοι για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους δασικούς χάρτες, την περικοπή των κρατικών δαπανών για τη δακοκτονία, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους μικρομεσαίους αγρότες από την εμπορική συμφωνία ΕΕ - Καναδά.
Αντίστοιχη κινητοποίηση για τους δασικούς χάρτες πραγματοποιούν αύριο, Πέμπτη, στο Αίγιο, στην πλατεία Λαύρας στις 11 π.μ., οι μικρομεσαίοι αγρότες της περιοχής, μετά από κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.