Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις


Με σύνθημα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο - Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς (Βλ. Μαγιακόφσκι)», κορυφώνονται οι καλοκαιρινές προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:
Σήμερα, Σάββατο
Στο Λιτόχωρο, στις 8.30 μ.μ., στο θεατράκι, στο πάρκο. Θα μιλήσει ηΡούλα Γεωργιάδη, Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Πιερίας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μoυσικοθεατρικό αφιέρωμα στα «Μακρονησιώτικα» του Γιάννη Ρίτσου και συναυλία.
Στην Ερέτρια, στην κεντρική πλατεία. Θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
Αύριο Κυριακή, 13 Αυγούστου
Στη Λήμνο, στο λιμάνι της Μύρινας, μπροστά από το Δημαρχείο, στις 8 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρο Τάσσο, προβολή ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, αγωνιστικά και προοδευτικά τραγούδια από τοπικά μουσικά σχήματα, έκθεση πολιτικού, λογοτεχνικού και παιδικού βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.