Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μαχητικές πορείες σε Τούμπα και Εύοσμο με κεντρικό σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

 902.gr
Πηγή: Eurokinissi/Motionteam
Mαχητικές πορείες ενάντια σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τετάρτης 21 Φλεβάρη μετά από κάλεσμα της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
Με αφετηρία ανατολικά το πάρκο Αγίου Θεράποντα και δυτικά την πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο, πραγματοποιήθηκαν μαχητικές και μαζικές συγκεντρώσεις και πορείες που σάλπισαν ξεσηκωμό ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου.
Ο εργαζόμενος λαός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και των ταξικών σωματείων και διαδήλωσε την απόφασή του να συνεχίσει με οργάνωση και αγώνα σε κάθε γειτονιά, στους τόπους δουλειάς, παντού.
Με συνθήματα «κάτω τα χέρια απ' του λαού το βιος - όλοι στον αγώνα κανείς συμβιβασμός», «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «του λαού δυνάστες, κλέφτες και ληστές, Τρόικα, κυβέρνηση και καπιταλιστές», εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες, κατήγγειλαν την πολιτική της κυβέρνησης που τσακίζει τα λαϊκά εισοδήματα.
Μαχητικές απογευματινές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και των ταξικών σωματείων πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Αλεξανδρούπολη, τη Δράμα, τη Βέροια και την Κοζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.